Veelgestelde vragen

 • Wat kunnen wij als opdrachtgever verwachten van Vermeer Maatvoering?

  De werkwijze van Vermeer Maatvoering - Bureau voor Maatvoering en Landmeetkunde kenmerkt zich door flexibiliteit en professionaliteit. Bij ons is afspraak ook echt afspraak en werken wij enkel en alleen met vakmensen. Wanneer wij vakmensen tekort komen voor een opdracht, zetten wij ons netwerk in. Met een dergelijk team van specialisten kan er altijd een hoge mate van nauwkeurigheid worden gegarandeerd. Lees meer over onze werkwijze.

 • Is Vermeer Maatvoering een gecertificeerd bedrijf?

  Vermeer Maatvoering doet er alles aan om te allen tijde correct, nauwkeurig en veilig te werken. Dat is af te leiden aan onze certificeringen: Naast VCA 2008 is Vermeer Maatvoering ISO 9001 gecertificeerd. Lees er hier alles over.

 • Werkt Vermeer Maatvoering alleen op projectbasis of ook op regiebasis?

  Vermeer Maatvoering werkt onder andere op projectbasis. Het project wordt afgekaderd en binnen een vaste termijn en prijs gerealiseerd. Ook werkt Vermeer Maatvoering voor veel opdrachtgevers op regiebasis. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

 • Wat zijn de kwaliteiten van Vermeer Maatvoering?

  Vermeer Maatvoering staat bekend om haar team van specialisten en brede scala aan expertises. Met onze jarenlange ervaring binnen de (bouw)maatvoering en landmeetkunde hebben wij talloze projecten succesvol uitgevoerd. Wij beschikken over de kennis en kunde om de meest uiteenlopende metingen uiterst nauwkeurig uit te voeren. Lees meer over onze expertises.

 • Welke projecten zijn door Vermeer Maatvoering uitgevoerd?

  Vermeer Maatvoering heeft de afgelopen jaren veel verschillende projecten succesvol mogen uitvoeren. Kijk bij onze uitgevoerde projecten voor een impressie.

Neem contact op

Staat uw vraag er niet bij? Vul onderstaand formulier in, wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.