Onze werkwijze

Vanwege onze klantgerichte aanpak en professionele werkwijze hebben we de afgelopen jaren een groot aantal duurzame klantrelaties opgebouwd. We hebben succesvol bijgedragen aan de meest uiteenlopende projecten van de Visartsluis tot de Betuwelijn, en van de Lely 200 tot het Wester- IJ Dock. Vermeer Maatvoering - Bureau voor Maatvoering en Landmeetkunde is met haar specialistische team en onomstreden werkwijze uw betrouwbare partner bij grond-, weg- en waterbouwkundige projecten. Ook kunt u bij ons terecht voor meetkundige ondersteuning bij herbouw-, nieuwbouw- en renovatieprojecten en sluizen, viaducten, bruggen, spoorwegen en kunstwerken.

Deze professionaliteit en nauwkeurigheid vindt u niet alleen terug in onze meetresultaten maar in de algehele werkwijze van Vermeer Maatvoering - Bureau voor Maatvoering en Landmeetkunde. Onze strategie is erop gericht een duurzame relatie aan te gaan met onze klanten; door onze korte communicatielijnen, klantgerichtheid en expertise van onze landmeters en maatvoerders kunnen wij elk project op maat realiseren. Volledig naar wens van de opdrachtgever.Onze mensen

 • Wout Hoofdmaatvoerder

  Heeft binnen Vermeer Maatvoering veel praktijkervaring binnen de landmeetkunde en de bouw.

 • Tim

  De stille kracht binnen Vermeer Maatvoering. Werkt graag zelfstandig voor opdrachtgevers.

 • Annemieke

  Annemieke heeft na haar opleiding Landmeetkunde 12,5 jaar lang gewerkt als maatvoerster bij Strukton Rail. Bij Vermeer Maatvoering stuurt zij vanaf het hoofdkantoor de maatvoering aan.

 • Jan Wolter Hoofdmaatvoerder

  Een duizendpoot op het gebied van landmeetkunde en (bouw)maatvoering. 

 • Frank

  De 3D scanspecialist binnen Vermeer Maatvoering. Veel ervaring op het gebied van 3D laserscannen.

 • Martijn

  Martijn is een rustige en sociale jongen. Hij heeft een HBO opleiding Land- & Watermanagement afgerond en start binnenkort met de cursus maatvoering.

 • Remco (Hoofd)maatvoerder

  Remco is de specialist binnen Vermeer Maatvoering in het landmeetkundig begeleiden van grote bouwprojecten.

  

 • Remco
  (Hoofd)maatvoerder

  Remco is de specialist binnen Vermeer Maatvoering in het landmeetkundig begeleiden van grote bouwprojecten.

Facebook

Bedrijfsfilm

Certificering