Ons team

Vermeer Maatvoering - Bureau voor Maatvoering en Landmeetkunde werkt alleen met specialisten. Specialisten op het gebied van maatvoering, landmeten, wegenbouw of bouwkunde; allen hebben ze hun eigen expertise. Deze bundeling van specialisten in één team maakt Vermeer Maatvoering - Bureau voor Maatvoering en Landmeetkunde een sterke en veelzijdige partner. Onder leiding van maatvoerder en eigenaar Jan Vermeer wordt elk project uitgevoerd met de juiste professionals op de juiste plek. Hierdoor garanderen wij altijd en overal een optimaal resultaat.

 

Zelfs als er onvoldoende eigen specialisten beschikbaar zijn wanneer een project hierom vraagt, zal Vermeer Maatvoering niet van haar professionele aanpak afwijken: wij hebben een groot netwerk van externe specialisten op het gebied van landmeten en maatvoering, waardoor wij bij grote vraag overgaan tot het inhuren van voor ons bekende specialisten. Het inhuren van professionals op detacheringsbasis maakt ons flexibeler en slagvaardiger: wij doen er alles aan om bij ieder project de juiste specialist in te huren en op de juiste plek in te kunnen zetten. Vanzelfsprekend detacheren wij onze mensen ook uit, wanneer de werkzaamheden dit toelaten. De specialisten die bij Vermeer Maatvoering - Bureau voor Maatvoering en Landmeetkunde werkzaam zijn, zijn door hun expertise en ervaring immers gewilde krachten en een welkome aanvulling voor veel meetploegen.

 

Wilt u een landmeter inhuren of werken als landmeter of maatvoerder bij Vermeer Maatvoering – Bureau voor Maatvoering en Landmeetkunde? Kijk dan bij onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.Onze mensen

 • Annemieke

  Annemieke heeft na haar opleiding Landmeetkunde 12,5 jaar lang gewerkt als maatvoerster bij Strukton Rail. Bij Vermeer Maatvoering stuurt zij vanaf het hoofdkantoor de maatvoering aan.

 • Frank

  De 3D scanspecialist binnen Vermeer Maatvoering. Veel ervaring op het gebied van 3D laserscannen.

 • Remco (Hoofd)maatvoerder

  Remco is de specialist binnen Vermeer Maatvoering in het landmeetkundig begeleiden van grote bouwprojecten.

  

 • Jan Wolter Hoofdmaatvoerder

  Een duizendpoot op het gebied van landmeetkunde en (bouw)maatvoering. 

 • Martijn

  Martijn is een rustige en sociale jongen. Hij heeft een HBO opleiding Land- & Watermanagement afgerond en start binnenkort met de cursus maatvoering.

 • Remco
  (Hoofd)maatvoerder

  Remco is de specialist binnen Vermeer Maatvoering in het landmeetkundig begeleiden van grote bouwprojecten.

 • Wout Hoofdmaatvoerder

  Heeft binnen Vermeer Maatvoering veel praktijkervaring binnen de landmeetkunde en de bouw.

 • Tim

  De stille kracht binnen Vermeer Maatvoering. Werkt graag zelfstandig voor opdrachtgevers.

Facebook

Bedrijfsfilm

Certificering